Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

W jakim składzie Lechia zagra z GKS Tychy? Będą ważne powroty

W jakim składzie Lechia zagra z GKS Tychy? Będą ważne powroty

Zderzenie forda z peugeotem w Radziejowie. 50-latka wymusiła pierwszeństwo. Zdjęcia

Zderzenie forda z peugeotem w Radziejowie. 50-latka wymusiła pierwszeństwo. Zdjęcia

Polecamy

Proboszcz parafii w Wielkopolsce ogłosił: Abp Stanisław Gądecki zamieszka u nas!

Proboszcz parafii w Wielkopolsce ogłosił: Abp Stanisław Gądecki zamieszka u nas!

Nieznana substancja na drzwiach mieszkania. Na miejscu interweniowali strażacy

AKTUALIZACJA
Nieznana substancja na drzwiach mieszkania. Na miejscu interweniowali strażacy

Lena Jankowiak zdobyła medal Mistrzostw Polski kadetów. Sprawdź!

Lena Jankowiak zdobyła medal Mistrzostw Polski kadetów. Sprawdź!